Artikelen 1 - 8 van 8 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
De Franse sperziebonenschotel is een leuke variatie op twee oer Hollandse zaken de sperzieboon en de gehaktbal, de Provencaalse eierschotel is een eenvoudig te maken gerecht met lekker veel groenten.
Recepten, 18-05-2008
Drie recepten om eens iets anders met gehakt te doen. Een gehaktbrood gevuld met hard gekookte eieren. Een gehaktbrood gevuld met kaas en knakworst. En gehaktballen met Hollandse garnaaltjes.
Recepten, 01-05-2010
Kipreepjes met sesamzaadjes, een gerecht wat ook de kinderen bijzonder zullen waarderen, je kunt deze stukjes vlees ook gebruiken bij het gourmetten of op de grill plaat. En een pittige kerrie-kip sch…
Diversen, 02-04-2008
Verschillende salades voor de zwoele zomeravonden. Groene salade met kippenlevers en spek. Witlof salade met appel. Witte bonensalade met tonijn.
Recepten, 02-05-2010
Twee maal gehaktballetjes voor aan de borreltafel, lekkere hapjes, of tapas zoals de Spanjaarden het noemen, heerlijk om te serveren met een lekker glas wijn.
Recepten, 05-04-2008
Een pasta gerecht met varkenshaas waarmee je iedereen verrast met je kookkunsten en een gegratineerde schotel met o.a. broccoli en varkenshaasmedaillons.
Recepten, 18-05-2008
Een verrassend nagerecht van Franse kaas en gedroogde pruimen die geweld zijn in een glaasje port. Makkelijk en snel te maken en succes is verzekerd. En een Brietaart met noten.
Diversen, 02-04-2008
Voor bij de warme zomeravonden een groenterijke maaltijdsalade met tonijn, aardappel, bonen en worteltjes en een voedzame pastasalade ook met tonijn en room.
Recepten, 15-06-2008